Moodsetter

Välkommen till vår värld - Vi ses i pudret!

Design

Ett möte eller ett event börjar inte dag 1. Det börjar mycket tidigare än så - redan vid din inbjudan. Om innehållet och budskapet är tillräckligt intressant, ja då kommer deltagandet att bli överväldigande. Det slutar inte heller sista dagen. Hur länge du finns kvar i minnet beror hur budskap och innehåll paketerats och presenterats.

Bibliotek

I vårt bibliotek presenterar vi allt från matnyttigheter inför resan och destinationstips till specialarrangemang och andra heta tips på en lyckad alpvistelse.

Destinationer

De destinationer vi presenterar här är speciellt utvalda av oss. Varför? Vi har samarbetat med de förr och vet att de håller måttet av flera anledningar;

  • Välutbyggd infrastruktur och stort serviceutbud
  • Praktisk och smidig geografisk placering
  • Gott renommé och erfarenhet
  • Kunskap & "know how"
  • Hög servicenivå och flexibilitet
  • Hög kvalitet på leverantörer & partners

Inspiration

Vill du få inspiration genom att läsa något av våra tidigare nyhetsbrev?

Spotify

Puder och manchester, sol och snö. Visst kittlar det? Och efter åkningen är det ju dax för... after ski! Ta del av BK Alpine Solutions after ski-låtlista!

Puderpost

Prenumerera och få de senaste idéerna och koncepten som vi har i kikaren - få inspiration till nästa resa. Läs om tips och trix för att få till den ultimata eventet och upptäck (om du inte redan gjort det) vilket bra verktyg en resa kan vara för att också nå affärsmässiga resultat!

* = obligatoriskt fält