Meny

Tjänster & produkter

 

Vi är av tron att det mesta går att göra överallt. Oavsett om det är en internkonferens, incentive, ett kundevent eller något annat så går det att genomföra i såväl Hjo, som Shanghai eller Davos. Eller någon annanstans. Det är inte destinationen eller den geografiska platsen som bestämmer, det är syftet med researrangemanget. Apropå researrangemang så finns det ett flertal olika konceptlösningar och syften att välja mellan.

 

Bonus/belöningsresa (incentive)

Incentive är en säljmålsbaserad belöningsresa där man efter uppnått resultat erbjuder anställda, kunder eller leverantörer en resa till valt resmål som tack för goda insatser.

 

Kick-off

Sparka i gång det nya projektet eller en ny period genom att samla styrkorna och dra upp riktlinjerna.

 

Internkonferens

Internutbildning inom den egna organisationen.

 

Säljkonferens

Internutbildning för säljorganisationer, såväl utesäljare som innesäljare.


Jubileumsresa

Ett arrangemang där något värt att fira verkligen firas. Oftast en organisations verksamhetsår.

 

Ledningsgruppsmöte

Små, effektiva,välorganiserade möten med ledarstaben gynnar hela organisationen.

 

Studieresa

Fackmässig resa för medarbetare med besök hos kund eller leverantör inom samma eller liknande verksamhetsområde.

 

Kund- och leverantörspromotion

Kunden bjuder in sina kunder eller leverantörer för att tacka för gott samarbete samt fortsatt goda affärsrelationer.


Special interest

En temabaserad gruppresa med ett klart och uttalat syfte där alla delar samma intresse och det finns oftast en gemensam nämnare. Med grupp avses minst 10 personer. Tydliga exempel på detta är bygg- och arkitekturresor för nätverks- och intresseorganisationer.


Kursresa

Oftast en en eller ett par partners som med hjälp av föreläsare och andra branschexperter håller utbildning inom specifikt ämne för inbjudna kunder. Tydliga exempel är kursresor för yrkesverksamma inom dentologi.

 

Mässresa

Över hela världen arrangeras stora mässor med hundratals medverkande partners och tusentals besökare där framtidens möjligheter presenteras på ett komprimerat sätt.

 

Specialarrangemang

Det pågår en hel del högoktaniga sportevents runt om i världen vintertid som lockar massvis av åskådare, sponsorer & partners och inte minst tilldrar sig ett enormt massmedialt intresse. OS, VM & världscuptävlingar i en salig blandning och allt som oftast är vi och våra kunder på plats!