Meny

Om

Birgitta Kjellander

Malmötjej som rest i ett 60-tal länder i jobbet och privat. Bland favoritresorna finns kryssningar runt Sydamerika med Kap Horn och genom Panamakanalen, rafting i norska Sjoa och vandringar i södra Europa. En svamptur i småländska skogarna smäller också högt. Sjunger i tid och otid till övriga medarbetares förtvivlan och klipper i sig en-två böcker i veckan. Sparar ihop till en resa till Svalbard och djurlivet där. Gillar offertgivning och samarbetet med kunden, men också helheten i att driva projekt.

 

birgitta_portratt_1.jpg

 

Anders Dahlberg

Idéspruta från Ystad som från början ville bli polis, men som snabbt hamnade inom turism och service istället. Åker skidor, spelar badminton och fotboll, men viktigare för oss på kontoret: har härligt jämnt humör, och humor! Är därtill såväl blodgivare som livräddare. Uppskattad projektledare som ofta själv är med grupperna ute på fältet. Går och hoppas på att nästa uppdrag leder till Sydafrika - eller en riktigt bra krog.

 

anders_portratt_1.jpg

Emma Audelius

Började i resebranschen som bussguide ner till Alperna och var sen fast. Fascineras över vita alptoppar och skulle helst vilja ha pjäxor och skidor på fötterna hela vintern. Gillar lika mycket att vara ute på fältet med grupper som att på hemmaplan planera och projektleda resor. Hästtjej som gillar att ha fullt upp, är en fena på att göra caffe latte och som badar året runt. På vintern dock med lite bastu först. Hoppas att nästa resa går till Afrikas nationalparker.

 

emma_portratt_1.jpg

Niklas Nilsson

Kommer senast från ett jobb som kryssningschef till Spanien och Skottland och har redan före inträdet på kontoret gjort reseledaruppdrag för BK Travel Solutions kulturresor till bl a Kanada. Annars har de flesta resor till Östeuropa och främst Ryssland där han också studerat. Reser aldrig utan kameran och det historiska intresset har gjort släktforskning till en stor hobby. Har en stor passion för musik i alla former och utövanden.

 

BKTS Niklas.jpg

Lotta Loskog

Kommer senast från ett jobb som Sales Manager inom konferensbranschen men har även jobbat inom hotell och som reseledare ute i Europa. Älskar att vara ute i naturen samt att resa och då helst till någon härligt pulserande storstad. Lotta är spindeln i nätet på kontoret som ansvarar för allt från ekonomi till försäljning. Lever efter mottot "det blir som man tänker".

Lotta

Lars Eklund

Tillbaka i resebranschen efter några år som projektledare inom market research. Inledde karriären på anrika Gösta Winbergs resebyrå med dess slogan "Från Ringsjön Runt till Jorden Runt". Reser mycket gärna till skiddestinationer i Alperna men även till storstäder. På hemmaplan på fritiden blir det tennis, skogspromenader och vinterbad. Lars kommer att syssla med försäljning, marknadsföring och projektledning.

Lars

Anna Håkansson

Öländska, som började sin karriär inom resebranschen på en camping på Öland och som sedan dess jobbat både som reseledare i Alperna, resesäljare och reseproducent. Älskar allt som hör skidåkning till, sportintresserad och som ofta och gärna går på MFF's matcher när tillfälle ges. Älskar förstås även att resa och lockas av alla typer av resmål, från klassisk storstadsemester till att bila runt i Rwanda och Uganda. Anna sysslar med lite av varje på företaget, flyg, ekonomi och projektledning.

Anna