Meny

Inspiration

Sugen? Inte det? Ta en titt här inne och få lite inspiration. Här ger vi tips och idéer som vi hoppas lockar både dig, dina kollegor, kunder & leverantörer!

Splitt

Med "Splitt" menar vi varken sommarens ljusgröna barnfavorit eller kuststaden Split i Kroatien... Det finns alltid kollegor, medlemmar, kunder m fl som stönar mer eller mindre högljutt när de får höra att även nästa resa kommer att gå tilll... ja just d - Alperna (eller någon annan vintrig destination)!

Det är inte alltid så lätt att ena många olika viljor och intressen och risken finns att intresset avtar. För att förhindra det och att tappa initiativet så rekommernderar vi en s k splitt. En splitt är kort och gott en resa där man kombinerar storstad med skidor eller om man så vill sol och snö.

Känner du dig träffad och behöver hjälp? Kontakta oss så ska vi se till att du inte tappar initiativet!

Heta tips (som är beprövade och fungerar) är bl a;

  • Nice & Isola 2000
  • München & Garmisch-Partenkirchen
  • Barcelona & Andorra
  • Milano & Courmayeur
  • Venedig & Cortina d'Ampezzo
  • Genève & Verbier/Zermatt
  • Málaga/Granada & Sierra Nevada
Segway FCBarcelona
Andorralunch Andorraski

Fairs & ski

Kombo jobb & fritid? Passa på och kombinera mässbesöket (innan eller efter) med en eller ett par dagar i en närbelägen skidort! Flera av de stora europeiska mässtäderna ligger på bekvämt avstånd från närmaste alptopp så det är bara att välja och vraka.

Hör med oss så ska vi delge aktuella mässor samt kombinationsmöjligheter!

Smaklökarna då?

Pierrade, tartiflette & rötali...??? Har du dålig koll på vad som serveras var? Och kanske framför allt just vad? Du är inte ensam...Ta en titt i vårt gastronomiska uppslagsverk och lär dig mer om vad du äter och var du äter.

Klicka här om du vill veta mer!

Picknicklunch